Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Οι αναζητήσεις σας.

de finibus
Να και ένας που έχει ξεφύγει από τη σήψη της καθημερινής κοινωνίας και διαβάζει και Κικέρωνα. Εύγε. Το Σεπτέμβριο πέρνα να σου δώσω το απολυτήριο.

filosofikes anyshxeies
Ακόμα ένας με φιλοσοφικές ανησυχίες. Εύγε και σε σένα.

παπούτσια ντι σι
Κάγκουρας μάλλον που τον έβγαλε στο καγκουροκράξιμο. Ξύπνα όσο μπορείς. Και επίσης τα παπούτσια ντι σι είναι για τον πούτσο. Να το ξες. Μην αγοράσεις.

ζακετα ραπερ
Εδώ ο φίλος ή ψάχνει ζακέτα που τη φορούσε ένας οποιοσδήποτε τύπος που παίζει τον ραπά, ή ψάχνει ζακέτα ειδική για ραπ μουσική. Ξύπνα και εσύ. Ούτε ζακέτα χρειάζεσαι για να ραπάρεις, ούτε παπούτσια ούτε τίποτα από τέτοιες αρχιδιές. Ταλέντο χρειάζεσαι. Αν το 'χεις καλώς, αν όχι ξεκίνα να συναρμολογείς αεροπλανάκια. Τώρα αν ψάχνεις ζακέτα που τη φόρεσε ο μαδερφακααιφακγιομπιτσις,  τότε είσαι φασιον βίκτιμ και προσπαθείς να μιμηθείς ταμπ.. ε καρμπόν εννοούσα τους άλλους μπας και πουλήσεις μόστρα.

έδιτ: παγίδα ασβός
Γιατί αν έχεις ασβούς στο σπίτι σου υπάρχει και μία δυσωδία θα λέγαμε. Αλλά μπζηλός, μήπως, λέω μήπως, αισθάνονται το μέρος οικείο;; Δοκίμασε ένα καθαρισματάκι αν δε τό' χεις κάνει ήδη, κι αν το πρόβλημα εξακολουθήσει να υπάρχει, πάρε ένα φλογοβόλο και κάψε τα γαμίδια ΖΩΝΤΑΝΑ. Και φάε το κρέας τους. Η δοκίμασε να βάλεις οδοντόκρεμα με φθόριο αναμεμειγμένη με λίγη μαρμελάδα στα σημεία όπου πέτυχες τους συγγενείς μου, και πρόμπλεμ σολβντ...

Και το καλύτερο

αγορά ακουστικών πορτιέρη
αι λολντ. Κάποιος πορτιέρης ή εν δυνάμει πορτιέρης θέλει να αγοράσει ακουστικά για τη δουλειά του. Μπαίνει στο γούγλη, πληκτρολογεί "αγορά ακουστικών πορτιέρη" και βγαίνουν τα αποτελέσματα. Κάπου βλέπει και το ψόφιος ασβός, του φαίνεται πιασάρικο, μπαίνει και βρίσκει τη μίνι δημοσίευση για τα ακουστικά που πήρα από τον Πακιστανό. Τώρα φίλος δεν ξέρω αν πουλούσε και ακουστικά για πορτιέρηδες, αλλά να σου πω και κάτι, όταν τα αγόρασα, το ένα έπαιζε πιο σιγά από το άλλο, και τώρα δουλεύει μόνο το ένα, το σιγανό. Για 3 ευρά καλά είναι.

Πάρτε και ένα τραγουδάκι.



Και το καλύτερο





Καλό καλοκαίρι.
Σας αγαπάω όλους, ακόμα κι όταν ανήκετε σ'αυτούς που μισώ...

1 σχόλιο:

  1. Ασβέ είσαι σε καλό δρόμο. Τίποτα πρόστυχο - ανώμαλο προς το παρών. Αλλά μην νομίζεις πως θα την γλυτώσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή