Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Γαμεύσω σας...

Κατ' αρχάς γαμώ τη τιβι. Ναι εντάξει θα με πείτε, στα αρχίδια μας κιόλας.. Είδατε μια καινούρια αμερικανιά που βάζει γνωστό κανάλι που αρχίζει από αντ και τελειώνει σε ένα, γνωστού μεγαλοεπιχειρηματία που είναι και κριτής στο ντανσινγκ γουίθ δε παπάρς.. ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΤΙΝΕΙΤΖΕΡ... Έ... ΆΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ... Το στόρυ έχει ως εξής: Έχουμε μια ηρωίδα, μυξοπαρθένα, που γαμιέται πρώτη φορά με τον ήρωα και γκαστρώνεται. Αυτό. Α, και επίσης είναι 16 χρονών. Πώς είπατε;; Ναι, 16 χρονών. Ότι γίνεται ή πρέπει να γίνεται. Φυσιολογικά πράματα. Γαμώ τη ποτάνα σας, μαλακιστήρια. Που πάτε να περάσετε τέτοια μηνύματα. Που να βγάλεται καρκίνο στο παχύ έντερο, και να κάνει μετάσταση στους όρχεις, κλαπαρχίδηδες. Και φυσικά, ο μπαμπάς του μούλικου θα το αναγνωρίσει, ναι αλήθεια λέω. Και θα πιάσει και δουλειά να συντηρήσει την οικογένειά του. ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΑΣ;

ΣΟΣ

ΚΟΡΙΤΣΑ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΖΑ ΤΟΥΣ. ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ, ΓΙΑΤΙ Η ΘΑ ΤΟ ΦΟΡΤΩΘΗΤΕ ΜΟΝΕΣ ΣΑΣ ΤΟ ΜΟΥΛΙΚΟ, Η ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΤΡΩΣΗ.

Θυμήθηκα και την άλλη τη πόπη, την αλεξανδράτου, που κακό ψόφο να' χει. Βγήκε και είπε ότι οποιαδήποτε θα γαμιόταν στη κάμερα για τα λευτά. ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΕΤΣΙ; Ότι πρέπει για τα τρυφερά μυαλουδάκια των ηλικιών 12-99. Η οποία δεν κάνει ούτε για ποτάνα, σημειοτέον. Εκτός το ότι βέλαζε σα κατσίκα στο πρώτο, και νόμιζα πως έβλεπα κτηνοβασίες, στο δεύτερο φαινόντουσαν μέχρι και οι ουλές της σιλικόνης στο κώλο. Το σκύλο μου να' βαζα να γαμίσει το καναρίνι μου, ποιοτικότερο αποτέλεσμα θα είχαμε. ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ.

Και θυμήθηκα την άλλη μαλακία, το νεξτ μποτομ μοντελ. Τι μαλακία και τούτη. Οι γκόμενες ελεεινές και τρισάθλιες. Αφού απορούσα, που τις βρήκανε όλες μαζί. Η μία χειρότερη από την άλλη. ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ. Δηλαδή πραγματικά, τι στον πούτσο θέλανε να μας δείξουνε; Ποιο τέρας περπατάει με μεγαλύτερη χάρη; Δυο - τρεις φορές τη βδομάδα να βγεις, απογευματάκι ή βραδάκι, θα δεις κάτι θεές που είναι σαν έκπτωτοι άγγελοι. Πόσο μάλλον αν είσαι ο ασβός και σου την πέφτουν κιόλας. Και αφού γυρίσεις σπίτι, βλέπεις τα εκτρώματα και σου χαλάν την αισθητική. Σοβαρά τώρα όμως, διαλέξανε τις πιο άσχημες. Ενώ το 90% των θυλέων που βρίσκονται σε ακτίνα 20 μέτρων από μένα, είναι τουλάχιστον 10 φορές καλύτερες από τη καλύτερη τους. Πόσο μάλλον αν είσαι τυχερός, όπως εγώ, και δεις πραγματικά ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ κοπέλες, που η πρώτη σου σκέψη ΔΕΝ, επαναλαμβάνω, ΔΕΝ είναι να τις βάλεις κάτω και να τις αλλάξεις τα πετρέλαια. Πέτυχα 2 τέτοιες τις προάλλες. Ναι το ξέρω, είμαι πολύ τυχερός. Μία στα γοοδυς και άλλη μία στο λεωφορείο. Αλλά ξεφεύγω. Και σε κάποια φάση να ρωτάει η καγιά ένα μπάζο για τον τάδε σχεδιαστή μόδας. - Ε;;; Δεν ξέρω. - ΤΙ:::: Δεν ξέρεις μπλαμπλαμπλα;; Λες και έδινε πανελλήνιες. Δηλαδή πρέπει να ξέρουν διάφορους μαλάκες, οι οποίοι σχεδιάζουν κάτι ρετάλια, πανάκριβα, και τα οποία αποκλείεται να τα φορέσει λογικός άνθρωπος. Αλλά και πάλι. Τζάμπα τα ζορίζετε τα κορίτσια. Μάθετέ τα να σνιφάρουν κόκα, να γαμιούνται σα τα σκυλιά με αμφιφυλόφιλους σχεδιαστές μόδας και αυτά. Σάμπως στη πασαρέλα θα βγουν να μιλήσουν; Τα ρούχα εκτρώματα απλώς θα φορέσουν και θα κάνουν μερικά βήματα. Εγώ προσωπικά δεν θα καθόμουν να διαβάσω περιοδικό μόδας, ακόμα και αν η ζωή μου εξαρτιόταν από αυτό. Είναι σαν να κάθεσαι να μαθαίνεις για τις σχέσεις που συνδέουν τους χαρακτήρες της Marvel, και κανένας να μη θέλει να σ' ακούσει. ΚΑΙΑΔΑΣ.

Και επίσης γαμώ τους κωλόμπατσους, που επειδή ήταν τα παιδιά της σφαλιάρας στο σχολείο, τους δώσανε ένα γκλομπ και το παίζουνε ΓΑΜΑΩ και ΣΠΕΡΝΩ. Παλιομουνόπανα δείρτε το πατέρα σας, κωλοκαθυστερημένοι, τετραπληγικοί μαλάκες. Που να σας πιάσουνε πακιστανοί και να σας βιάσουνε. Και γαμώ επίσης και τους ACAB. Ναι παλιοκαθυστερημένοι και εσάς. Γαμώ το μυαλό αμοιβάδας που έχετε, σφάλματα του πατέρα σας. Και άντε. Να δεχτώ ότι κάποιοι τα παίρνουν για να σπάνε. Οι άλλοι που παίρνουν τα αρχίδια μας; Κωλόζωα του κερατά. Κάψτε τους. Που έχουν αναγάγει τους μπάτσους στον ανώτερο εχθρό. Βρε εφταμηνίτικα κωλοβακτηρίδια. ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΝ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ. Σκατοκέφαλα γομάρια. Που νομίζετε ότι κάτι κάνετε. Και δεν φτάνει αυτό, αλλά έχουν αναγάγει και το μπάφο σε υπέρτατο αγαθό. ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΠΟΔΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΧΕ ΓΛΑΣΤΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΑΛΩΝΙ ΤΗΣ. Δεν κάνετε τίποτα σπουδαίο. Θες να κάνεις μπάφο, και να κάψεις και τα ελάχιστα εγκεφαλικά κύτταρα που σου έχουν απομείνει λόγω ξύλου, αλκοόλ και κληρονομικότητας, κάνε, αλλά μη μας τα κάνεις τσουρέκια ότι είσα μάγκας και badass και ο "γαμάω". Κάνε για την πάρτη σου. Όχι για να το παίξεις αλάνι στους άλλους τους πρεζάκηδες που τους χάιδευε ο παππούς τους. Και κάτι άλλο. Πριν 40 χρόνια δίνανε στα μωρά αφιόνι, κάνναβη, όπως στο πέοντα θες πεσ' το, στα μωρά, τα οποία παίρνανε στα χωράφια, για να μην κλαίνε. Άρα μάλλον ο πατέρας ή ο παππούς σου προλάβανε να γνωρίσουν το χασίς, καμιά δεκαριά χρόνια πριν εσύ ακούσεις τη λέξη. Μαλακογέννημα. ΨΟΦΑ ΤΩΡΑ.

Και τους ψευτοπροοδευτικούς, που μας το παίζουν άθεοι και "απεξαρτημένοι" από το "όπιο του λαού". Όχι μαλάκα. Δεν ξύπνησες μια μέρα και είπες "έφτασα συνειδητά σ' αυτήν την απόφαση". ΣΤΟ ΕΠΙΒΑΛΑΝΕ. Και ξύπνα. Θρησκεία δεν είναι μόνο όταν σου λέω εγώ για το Δωδεκάθεο ή το Ισλάμ, αλλά και όταν εσύ μου μιλάς για Μαρξισμό, από τον οποίο όποιος παρρεκλίνει πιστεύεις πως είναι προδότης και του χρειάζεται λαιμητόμος. Είσαι το ίδιο καθοδηγούμενος με τους υπολοίπους. Ανήκεις σε διαφορετική μάζα απλώς. ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΖΑ. ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ. Είσαι το ίδιο κοιμισμένο μοσχάρι με μας τους "όπιον πίνοντας". Και εξάλλου το όπιο είναι ωραίο. Δε κατάλαβα. Γιατί να το κόψουμε. Που σε μια συζήτηση πετάτε αποσμάσματα από τα βιβλία, επικαλούμενοι την αυθεντία. Γκες σάμθινγκ όμως. Η επίκληση στην αυθεντία λειτουργεί μόνο όταν ο δέκτης δέχεται το συγκεκριμένο πρόσωπο ως αυθεντία. Άρα σταμάτα να παπαγαλίζεις και έλα μετεξεταστέος το Σεπτέμβρη.

Μαλάκα Άλεξ, απλά, άντε και γαμήσου μαλακογιέ, με χάλασες το ρολόι. Αν σε πετύχω θα σε δείρω. ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΔΕΙΞΩ ΕΛΕΟΣ.

Καληνύχτα σε όλους. Θα τα πούμε του χρόνου.

1 σχόλιο:

  1. Όντως στο νεχτ τοπ ήταν σαπάκια όλα. Εγώ πάντως το έβλεπα φανατικά γιατί είχε πλάκα και γελούσα με τις μαλακίες που τους έλεγαν και αυτά τα μπρόκολα τα έπαιρναν στα σοβαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή