Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Απογοήτευση

Σας καλημερίζω και μία ακόμα νύχτα. Κοντά σας ο ασβός ο ψόφιος και πάσης Ελλάδος. Σήμερα θα μιλήσουμε για gaming οπότε όσοι είστε επιληπτικοί, αυτιστικοί, έχετε σύνδρομο ντάουν παρακαλώ να αποχωρήσετε. Όχι ρε σας δουλεύω, αν φύγουν οι αυτιστικοί ποιος θα με διαβάσει. Τεσπα.


Τερμάτισα 2 παιγνίδια. Το Τρόπικο 4, που σε δίνουν κάτι μικρά νησάκια και είσαι δικτάτορας και φτιάχνεις εργοστάσια, χωράφια και μπουρδέλα να δουλέψει ο κόσμος. Έχει 20 αποστολές και εμένα μου άρεσε. Πραματικά πολύ γαμάτο παιχνιδάκι. Περνάει ωραία νοήματα με χιούμορ, όταν δίνονται οι αποστολές. Αν σας αρέσουν τέτοιου είδους παιχνίδια να το δείτε.


Το άλλο ήταν το Driver: San Fransisco. ΠΩΩΩΩΩΩΩ. ΠΩΩΩΩΩΩ. ΠΩΩΩΩΩΩΩ. ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ. Ένα στόρι.... ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ. Κυνηγάς ένα κακό γκάνγκστα γιατί είσαι μπάτσος και είσαι με το αυτοκίνητο και σε χτυπάει μια νταλίκα και πέφτεις σε κόμα. Και ονειρεύεσαι ότι κυνηγάς τον κακό και ότι πλέον έχεις τη δυνατότητα να βγαίνεις από το σώμα σου, να ανεβαίνεις ψηλά στον ουρανό και να καταλαμβάνεις το σώμα ενός οποιουδήποτε μαλάκα που έχει καθήκον εκείνη τη στιγμή να πιάσει έναν κλέφτη, να κερδίσει έναν αγώνα ταχύτητος και άλλα τέτχοια. Και θα μου πείτε: Καλά ρε, μαλάκας είσαι, γαμάτο ακούγεται. ΒΟΥΛΩΝΕ ΜΩΡΗ ΓΚΑΜΗΛΑ ΔΕ ΞΕΣ. Μετά ξυπνάς από το κόμα και πας κέντρο όπου υποτίθεται έχει μπει μπόμπα, αλλά στη πραγματικότητα είναι βόμβα καπνού και γίνεται απόδραση και του εμβολίζεις το αμάξι και τελειώνει το παιχνίδι. Ουπς, σπόιλερ. Στην ουσία ακυρώνει όλο το στόρι. Ό,τι έπαιξες ήταν στο μυαλό σου. Είχε μερικές αποστολές καλούτσικες, και ωραία αμαξάκια, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. Ό, τι έκανες με το αμάξι. Έτρωγες; Στο αμάξι. Κατουρούσες; Στο αμάξι; Έβλεπες τσόντες; Στο αμάξι. Ο χειρισμός των κάρων δε με πολυεντυπωσίασε και αυτό. Και να έχεις παίξει το Driver: Parallel Lines πρώτα, το SF είναι ύβρις. Είναι ιεροσυλία. Μπροστά στο Παιχνίδι, αυτό το ψωλόχυμα. Μαλάκες συντελεστές. Το PL είχε ένα από τα καλύτερα στόρι που έχω πετύχει σε παιχνίδι, είχε ΟΔΗΓΗΣΗ, είχε ΟΠΛΑ και ενώ δε ξέφευγε από το κύριο θέμα, το DRIVING δηλαδής, είχε και μια ποικιλία. Έπαιζα το SF και νόμιζα έπαιζα Need For Speed. Ακούστε τώρα σενάριο στο PL. Διαβάστε μάλλον. Είσαι ένας χίππης που κάνεις παρανομίες στα σέβεντις, και σου κάποια λαμόγια σε ξηγιούνται πουστιά, μπαίνεις φυλακή 30 χρόνια και όταν βγαίνεις ΤΟ 2 ΦΑΚΙΝΓΚ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΥΝΗΓΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙΑ. 2 εποχές με διαφορετικά αμάξια, διαφορετικά όπλα γαμάτο gameplay και γαμάτη πλοκή. Έτσι είναι τα παιχνίδια ΜΠΙΝΕΔΕΣ. Και δε φτάνει αυτό, αλλά οι απαιτήσεις του παιχνιδιού σε μνήμη ήταν 7 γίγα το ISO και 11 για εγκατάσταση. ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟ Alexis Texas, καθώς και άλλες παρόμοιου περιεχομένου. Γι' αυτή τη παπαριά. ΜΑΛΑΚΕΣ.


Και μόλις έπαιξα το Προ 2012. Άλλη παπαριά από 'κει. Το κάνανε μιλάμε τελείως ΦΙΦΑ. Παίρνω μπάρτσα εναντίον Ίντερ και έφαγα ΠΕΝΤΑΡΑ. ΠΕΝΤΑΑΑΑΡΑΑΑ. Από την άμυνά τους δε περνάει κουνούπι, ενώ τη δικιά μου με κάθετες τη κόβουν σα το μαχαίρι το φρέσκο βούτυρο. Για τον πούτσο τελείως. Όσοι το κάνατε προπαραγγελία ακυρώστε το γιατί θα πάει τσάμπα το πενηντάευρο. Αν σας περισεύει δώστε το σε μένανε. ΌΧΙ ΣΤΗ ΓΑΜΩΚΟΝΑΜΙ. ΜΑΛΑΚΟΚΑΒΛΗΔΕΣ ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΤΙ. ΤΟ ΠΡΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΠΡΟ. ΟΣΟΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΦΙΦΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΤΩΣΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΛΗΡΕΤΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ.


Και δε φτάνει αυτό αλλά κατέβαινε και με 10 κιλομπάιτ την ώρα. Αφού όπως λέει και το τραγούδι...








Πόσο λυπάμαι το χρόνο που πήγε χαμένος,
πριν κατεβάσω εσένα, που κατέβαζα καιρό

μα δεν περίμενα πως ίσως μου βγεις πατάτα
κι αντί να λέω γαμάτα, γάματα να λέω 'γω


 Α και, κουρεύτηκα και έγινα πως ήμουν; Ε πιο άσχημος. Δηλαδή δε μπορούσα να γίνω όμορφος πολύ. Αλλά μετά από 3 μέρες μάκρυναν πάλι και πλέον μπορώ να γίνομαι πάλι όμορφος.


1 σχόλιο:

  1. Τα ρεμπέτικα ξεκάρφωτα lolll
    Καλά το SF σοβαρά δεν έλεγε? Ακουσα καλα λόγια, οτι έχει ωραιο gameplay και γινεται χαμος. Τέσπα θα περιμένουμε το νέο Need for Speed που πρέπει να τα σπάει.
    Προς το παρόν για Οκτώβριο περιμένουμε Rage και Dark Souls. Oh yea!

    ΑπάντησηΔιαγραφή