Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Homus Filosoficus

Απόψε, κοντά σας, στο δελτίο ειδήσεων του Παπάρ Τι βί, ο Ψόφιος Ασβός. Κύριο θέμα του αποψινού δελτίου. Οι παπαροδήθεν φιλόσοφοι του φέισμπουκ. Ένα χειροκρότημα κυρίες και κύριοι για τους αμοιβαδοειδόμυαλους, χαζούς φιλοσόφους του φακελοβιβλίου.


Πρόσφατα, συγκεκριμένα πριν 10 λεπτά υπέπεσε στην αντίληψη μου ένα περιστατικό στο φέις βουκ. Μία παρτάλω, ένα παντζούρι με ικανότητες ομιλίας και γραφής έκανε κλόπι παστ στο φέισμπουκ γνωμικά από το Γνωμικολογικόν. Και προφανώς χωρίς το όνομα του ορίτζιναλ φιλοσόφου. ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΩΡΗ ΠΑΝΤΖΟΥΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΗ. ΙΣΑ ΜΩΡΗ ΛΙΝΑΤΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΨΑΡΩΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ. Πραγματικά αυτή τη φάρα των σκατοκέφαλων που βάζουν αβέρτα κουβέρτα κλεμμένα γνωμικά στο φέισμπουκ, θέλω να τους δω να καίγονται σε καζάνια με αγνό ορυκτέλαιο και εγώ να τους τρυπάω με μια πιρούνα και τεράστιες οδοντογλυφίδες. ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΕΙΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΩΣΤΗ ΔΕ ΞΕΣΤΟΜΙΣΑΤΕ ΚΩΛΟΖΩΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΛΑΤΩΝΕΣ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΤΣΟΜΠΟΥΚΙ. ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΥΡΟΛΙΘΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΤΙΖΑΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΓΑΛΑ.

Είχα δει και μια άλλη περίπτωση και καθόμουν και το κοιτούσα, βρε το ξανακοιτούσα, βρε το ξαναματακοιτούσα και λέω τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής. Κάνω μια αναζήτηση στο γούγλη και βλέπω οτι πρόκειται για ένα βιβλίο που για να γεμίσουν κάποιες άδειες σελίδες, βάλανε τα εν λόγω αποφθέγματα σε μεγάλη γραμματοσειρά, όπως κάνω κι εγώ με τα μικρά ποστς μου.

Εν τω μεταξύ, μιλάμε περί τέτοιας ηλιθιότητας, που ενώ κάνουν δεξί κλικ επικόλληση, ή Ctrl+V όσοι έχουν έστω μονοψήφιο Iq, που άμα κάνεις αντίλογο θα σε απαντήσουν σε greeklish. Πωωω, μιλάμε και γαμώ τους κουλτουριάρηδες. ΒΡΩΜΑΕΙ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ Η ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΣΑΣ. Αν συνεχίσεις δε τον αντίλογο, σε σβήνουν από φίλο, αλλάζουν το privacy σε private από κει που το χαν public για να μπαίνουν όμορφα και έξυπνα παλικάρια, καλή ώρα εγώ, και να λεν α, αυτή είναι όμορφη, είναι έξυπνη, είναι A female, και κάνουν βουντού ώστε να βγάλεις αιμμοροΐδες. Αλλά να ξέρετε. Τα έξυπνα και όμορφα παλικάρια, καλή ώρα εγώ, μη τα ξαναλέμε, ΣΑΣ ΜΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 2 ΠΟΣΤΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΕΣ, ΠΟΥ ΟΧΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ (ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ-ΡΗΜΑ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ). Τώρα αν το τάργκετ γκρουπ είναι μαλακοβιόλικα, όμορφα παλικάρια, απλά βγάλτε τα ΒΥΖΑ σας στη κάμερα και θα κερδίσετε ρισπέκτ. Αλλά μη το παίζετε μορφωμένες και γουάου γιατί κάνετε μπαμ ότι η πιο βαθυστόχαστη φράση που κατανοήτε πλήρως είναι το "Να Λόλα ένα μήλο" κι αυτό ΜΟΝΟ, επαναλαμβάνω, ΜΟΝΟ αν απευθύνεστε σε κάποια Λόλα και έχετε μπροστά σας ένα μήλο. Με αυτά που κάνετε απευθύνεστε ΜΟΝΑΧΑ σε ΗΛΙΘΙΟΥΣ με ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ στους οποίους γουστάρουν να πουλήσουν μόστρα για την "έξυπνηηηηη" και "επιστήμονααα" γκόμενα που έχουν. Εγώ αν έβγαινα μαζί σας για μια βραδυά, και αρχίζατε τις πίπες (όχι τις κανονικές, εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα) θα σας πήγαινα μέχρι τη πόρτα του σπιτιού σας, και θα σας έλεγα:

"Εσύ, μια τόσο έξυπνη και όμορφη και μορφωμένη γυναίκα
(τα αγαθοβιόλικα κοριτσάκια μασάνε άμα τις αποκαλέσεις γυναίκες) δε νομίζω να αποδέχεσαι αυτά τα ηλίθια ταμπού που μας περνάνε (όχι επιβάλλει) ο κόσμος γύρω μας (όχι κοινωνία, είπαμε απλό και κατανοητό λεξιλόγιο). Κι αφού ξεκάθαρα υπάρχει ένα πάθος (όχι έλξη) μεταξύ μας γιατί να καταπιεζόμαστε (το ζοριζόμαστε δε μού' κανε, μου έφερνε κάτι σε δυσκοίλια)."

Προσοχή στα (όχι) παίδες. Και μετά τη νυχτιά μαζί της θα εξαφανιζόμουν και άμα με πετύχαινε στο δρόμο, και έλεγε
-"Ώστε αυτός ήταν ο σκοπός σου παλιομαλάκα, ένα ΜΠΗΔΗΜΑ; Αυτά ήταν τα ωραία λόγια είσαι έξυπνη και όμορφη και μορφωμένη γυναίκα;
-Ναι μωρή παρτάλω, για να σεμπηδήξω τα'πα όλα. Δηλαδή πραγματικά νόμιζες ότι είσαι μορφωμένη. Άι τράβα στη σπηλιά σου αγριοκρίαρο, μας το παίζεις και διαννοούμενη.
- Τι είπες ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ.
- Αν μου πεις ένα απόφθεγμα και το αιτιολογήσεις τα παίρνω όλα πίσω και ζητάω συγγνώμη.

Μετά από δυο τρεις αποτυχημένες προσπάθειες...

-Ουστ βρε αγριοκάτσικο.
Πάει να σε χτυπήσει, αλλά με μια τακτική εξουδετέρωση την ακινητοποιείς, ντημπηδάς στη μέση του δρόμου, εισπράττεις το χειροκρότημα των περαστικών, και την καθιστάς (όχι έγκυο) ανίκανη να αρθρώσει φθόγγους (γιατί λόγο δε μπορεί, το είπαμε και παραπάνω) για ένα μήνα και να κάτσει για ενάμησι.

Και μετά πας στα μπουζούκια και κάνεις μια ωραία παραγγελιά.


Και βρίσκεις μια γκόμενα που είναι AAA (σα τις μπαταρίες) Female και φτύνεις το γάλα της μητρός σου μέχρι να την κατακτήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου