Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Ο "φίλος" του Άλφα Πίθηκα

Κατ' αρχήν, θα ήθελα να επισημάνω σε όσους δεν έχουν το κατάλληλο υπόβαθρο να κλικάρουν εδώ ώστε να το αποκτήσουν. Κι αφού το αποκτήσουν να δώσουν προσοχή. Στο σημερινό μας κείμενο θα μιλήσουμε για τον φίλο του άλφα πίθηκα. Να διευκρινήσουμε πρώτα πως ο "Άλφα Πίθηκας" δεν είναι απαραίτητα Άλφα Πίθηκας. Μπορεί να θεωρείται από κάποιον, κάποιους, τον εαυτό του, αλλά δεν είναι πάντα. Θεωρούμε ως αξίωμα ότι ο "ΑΠ" έχει τελείως υπανάπτυκτο εγκέφαλο και ως εκ τούτου μιλάμε για το "δήθεν νταή", το "δήθεν γαμιά" και γενικώς ότι διακρίνεται από τεστοστερόνη.


Άρα ο δήθεν ΑΠ είναι δήθεν σε όλα του και υπανάπτυκτος όσο ένας καθυστερημένος χιμπατζής. Βέβαια του κόβει λίγο, δηλαδή μέχρι το σημείο που τον παίρνει (σικ) να πουλάει νταηλίκι, γαμιοσύνη (νέα λέξη;) και ανωτερίλα. Ανωτερίλα στο ξύλο και τις γκόμενες. Και ποιον θα έχει φίλο ο "ΑΠ" ; Μα φυσικά. Ένα τύπο που γουστάρει να ακολουθεί, γουστάρει να υπακούει για να μπορεί να λέει ότι είναι στη κάστα των ισχυρών. Βέβαια η μόνη ισχύς είναι αυτή του "ΑΠ" πάνω στα υπόλοιπα μέρη του κοπαδιού, και στη περίπτωση του κοπαδιού VS ένας μόνος του. Αλλά δε γαμιέται. Το κοπάδι αντιπροσωπεύεται μόνο από τον αρχηγό, όσο φλώροι κι αν είναι οι υπόλοιποι ή και ο αρχηγός ο ίδιος στη πραγματικότητα.


Τι μπορούμε να πούμε για τη προσωπικότητα του φίλου του "ΑΠ"; Ότι είναι ένα άτομο γεμάτο κόμπλεξ, δουλοπρεπής, "αδύναμος", παθητικός, είναι ικανός να κάτσει να ντομπηδήξει ο αρχηγός της αγέλης, μόνο και μόνο για να νιώσει λίγο δυνατός όταν θα επιτεθούν σα τα τσακάλια σε ένα μόνο λιοντάρι. Αθεράπευτα φλώρος, ζώον όρθιον και με πυρόλιθο στο κεφάλι.


Ο "ΑΠ" από την άλλη έχει στη παρέα του αν όχι μόνο, πολλά τέτοια άτομα ή αλλιώς (Φ)ίλος (Ά)λφα (Π)ίθηκα και (Α)δύναμος, ή αλλιώς Φ.Α.Π.Α. γιατί μόνο εκεί περνάει η "δύναμή" του και νιώθει ισχυρός και γαμάω. Κι αυτός γεμάτος κόμπλεξ, δουλοπρεπής, "αδύναμος", παθητικός, είναι ικανός να κάτσει να ντομπηδήξει ο νέος αρχηγός της αγέλης που πιθανόν να τον "νίκησε". Άρα τα άτομα της ομάδας αυτής διαφέρουν μόνο ως προς την ωμή δύναμη, και ίσως το πόσο βρώμικα παίζουν.


Πολλές φορές ο "ΑΠ" ενεργεί μόνος του, χωρίς ομάδα. Άμα τον νικήσεις προσπαθεί να σε πιάσει φίλο για να είναι on the good side του δυνατού που λένε κι οι Σάξονες, αλλά παράλληλα προσπαθεί, εμμέσως πλέον και σταδιακά, να αμφισβητήσει την εξουσία αυτού που τον νίκησε. Κόφτε του τον αέρα. Αμέσως.


Βέβαια έχεις και τον "ΑΠ" - γαμιά, ή αλλιώς (Γ)αμιάς (Α)λλά (Μ)ε (Α)νικανότητα και (Μ)ε (Ε)λονοσία, ή αλλιώς Γ.Α.Μ.Α.Μ.Ε. Αυτός το παίζει γαμιάς, χωρίς απαραίτητα να είναι, υποτιμώντας παράλληλα τις ικανότητες, τα "προσόντα" και τις γκόμενες των ΦΑΠΑ του, αλλά και τα δικά σου. Μπορείς πάντα να βγάλεις βρώμα ότι ντουμπηδάς τη γυναίκα ή τη γκόμενα, ή ακόμα καλύτερα να το κάνεις κιόλας και να σας πιάσει, ή ακόμα καλύτερα να βγάλεις βίντεο και να την ανεβάσεις σε κάθε γνωστό πορνοσάιτ και να τον δουλεύεις. Μπορεί μετά απ' αυτό να αυτοκτονήσει κιόλας, οπότε με ένα σμπάρο δυο τρυγώνια. Αυτός τραβάει πολλούς φίλους γύρω του γιατί όλοι θέλουν να έχουν έναν φίλο ΓΑΜΑΜΕ γιατί ταυτίζονται μαζί του και νομίζουν ότι μιλώντας για τις δικές του ανύπαρκτες γκόμενες, στη κυριολεξία όμως ανύπαρκτες, νομίζουν ότι αυτόματα αναβαθμίζονται κι οι ίδιοι. Ζώα, ηττοπαθείς που βλέπουν γυναίκα και κοκκινίζουν και ελπίζουν πως κάποια μέρα θα μπηδήξουν. Με μια λέξη; ΧΑΖΟΙ.
Με δυο λέξεις; ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ. Με τρεις λέξεις; ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ. Με τέσσερις λέξεις; ΗΛΙΘΙΟΙ, ΒΛΑΚΕΣ, ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΙ and I can continue all night.


Και ο επίλογος. Μη τους κάνετε παρέα. Είναι χρήσιμο να βγαίνεις άλφα πίθηκας μερικές φορές. Αλλά άμα το κυνηγάς συνέχεια τότε θα συγκεντρώσεις γύρω σου όλους τους μαλάκες, που αντί για μυαλό, έχουν κενό αέρος, αντί για γάλα, πίνουν υδράργυρο, αντί για κολώνια, ψεκάζονται με φθόριο, αντί για φαγητό, τρώνε αλουμίνιο και είναι για το πούτσο άτομα. Να κυνηγάς άτομα που αξίζουν και έχουν ανεπτυγμένο εγκέφαλο και θα μπορούσαν επάξια να αντιπροσωπεύουν τον Υπερ- Άνθρωπο του Νίτσε και δε μασάνε από εξελικτικά σκουπίδια που έχουν μείνει σε πολλούς από την εποχή που κρέμονταν στους ευκαλύπτους. Σας αγαπάω ζουζούνια. Ασβός+Όλοι εσείς ίσον μπεστ φριεντς φορέβερ. Χελλ γιεα.

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ "ΑΠ", ΦΑΠΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑΜΕ:

ΣΤΗ ΠΥΡΑ ΖΩΑ




3 σχόλια:

  1. Είσαι για μπούλιτζερ, αλλά μου τζόνταρες την Αννούλα απο κάτω και ομολογώ ότι μου κόπηκε η διάθεση για παιξιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Να κυνηγάς άτομα που αξίζουν και έχουν ανεπτυγμένο εγκέφαλο και θα μπορούσαν επάξια να αντιπροσωπεύουν τον Υπερ- Άνθρωπο του Νίτσε και δε μασάνε από εξελικτικά σκουπίδια που έχουν μείνει σε πολλούς από την εποχή που κρέμονταν στους ευκαλύπτους."

    Δεν έχω κάτι να προσθέσω... πας για Oscar... μη σου πω και Wild...

    ΑπάντησηΔιαγραφή