Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Ο εφιάλτης στο δρόμο με τα ζώα

Άρχον δὲ φύσει καὶ
ἀρχόμενον διὰ τὴν σωτηρίαν. τὸ μὲν γὰρ δυνάμενον τῇ
διανοίᾳ προορᾶν ἄρχον φύσει καὶ δεσπόζον φύσει, τὸ δὲ
δυνάμενον [ταῦτα] τῷ σώματι πονεῖν ἀρχόμενον καὶ φύσει
δοῦλον...              ἈΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ (ΒΙΒΛΙΟ Α΄)

Ναι καλά καταλάβατε. Κατέβηκα πορεία. Γινότανε (για τι άλλο) για τον θάνατο του Γρηγορόπουλου μαθητική πορεία, και λέω, δε γαμείς που δε γαμείς ασβέ, δε πας να δεις αν παίζει κανά καλό γκομενάκι; ΟΛΕΣ ΣΑΥΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ. ΣΑ ΝΤΟΙΧΟΙ ΗΝΤΑΝΕ. Γιατί όπως λέει και ο Mikeius: "Είναι ΜΠΑΖΑ, που θέλουν να γίνουν ακόμα πιο ΜΠΑΖΑ." Και τα σοκ ερχόντανε απανωτά.


1ο σοκ: Μια γκόμενα που φορούσε μπλουζάκι Τσε Γκεβάρα.


Κοπελιά, αν ο Τσε ήξερε ότι θα γίνει στάμπα για μπλουζάκια που θα φοράς εσύ και κάθε αγάμητη δήθεν πολιτικοποιημένη γκόμενα, θα προτιμούσε να γίνει εφοπλιστής και να βάλει όλα τα παιδιά από 5 χρονώ και πάνω να δουλεύουν 290 ώρες το εικοσιτετράωρο σε σουέτ σοπς και σε κάθε ένα από αυτά θα αντιστοιχούσαν 5 μαστιγοφόροι για να ελέγχουν τη παραγωγή. Και μα τον Θορ, είμαι σίγουρος πως αν σε ρωτούσα ποιο ήταν το μικρό όνομά του, θα απαντούσες με στόμφο: Αυτό το ξέρω. Ήταν Commandante. Ψόφος.


2ο σοκ: 3 καμένοι κάδοι στην Αριστοτέλους πριν αρχίσει η πορεία.
Εντάξει, κάθε φορά γίνονται τέτοια. Αλλά πρώτη φορά είδα να ανάβουν κάδους και να προσπαθούν να βάλουν τρίποντο με μανταρίνια. Μόνο οι ζογκλέρ και τα λιοντάρια να πηδάνε μέσα από τους πύρινους κάδους λείπανε. Δε φτάνει που μας ντουμανιάσανε, προσπαθούσαν και εναγωνίως να αποδείξουν ότι το ΕΛΕΠΑΠ κατέβασε μαθητές στη πορεία. Πετάχτηκαν και κάτι άδεια σπρέι, με τα οποία γράψανε στην Εγνατία "ΜΠΑΟΚ" "V" "NTAIZH PSOLA" και διάφορα άλλα μαργαριτάρια, τα οποία (σπρέι) κάνανε "ΜΠΑΜ". Και χειροκροτούσαν, αποδεικνύοντας περίτρανα για μία ακόμη φορά τη καταγωγή τους, που δεν είναι άλλη από τοn homo neanderthalensis, αφού σα πιθηκάνθρωποι κάνανε που μόλις ανακαλύψανε τη φωτιά.




Επίσης ένας ζητάς γλίστρησε λόγω της βροχής και έπεσε από την μηχανή. Μακριά βέβαια από τη πορεία αλλιώς θα τον κοροϊδεύανε, αλλά δεν ξέφυγε από το αετίσιο μάτι μου. Και ρε ανώτεροι της ΕΛ. ΑΣ. Γιατί τον βάλατε στη μηχανή, αφού δε το' χει. Δώστε του ένα περιπολικό, αφήστε τον πεζό, ή δώστε του ένα τανκς να πατήσει τα ζωύφια και να μείνει στην ιστορία. Γαμώ την εκπαίδευση που τους κάνετε. Που να κυνηγούσε και κάνα δολοφόνο δηλαδής. Μετά από αυτή τη μικρή παρένθεση. Ψόφος στους μπαμπουίνους. 

3ο σοκ: Φραστικό επεισόδιο μεταξύ ενός παππού και ενός αρχιδιού.
Έρχεται που λέτε ένας παππούς και λέει κάτι σε έναν μαθητή. Για τους κάδους. Και αρχίζει λέει ο άλλος, "εμείς κάτι κάνουμε, η δικιά σου η γενιά τι έκανε. Αντί να κατεβείτε κι εσείς και ουγκουγκαμπουγκα." Αυτή την αρχιδιά με τις γενεές να τη βάλετε στο ΓΚΩΛΟ ΣΑΣ. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μαλακία από αυτή τη φράση. Επειδής δηλαδή κάποιοι φάγανε, κάποιοι σφετερίστηκαν την εξουσία φταίει ολόκληρη η γενιά. Μπράβο ανερχόμενε Πάγκαλε. Να δούμε τώρα και η δικιά σου η γενιά τι θα κάνει, αλλά κρίνοντας από σένα και θεωρώντας σε αντιπροσωπευτικό δείγμα ενός μεγάλου μέρους του πληθυσμού, θα τα κάνετε τρις- σκατότερα λοβοτομημένε Πίκπα. Και κάτι άλλο. Η γενιά του παππού, τοποθετώντάς τονε γύρω στα 60, έριξε τη χούντα. Ενώ η δικιά σου η γενιά καίει τους κάδους. Φάε τη πούτσα αμάσητη τώρα και βούλωνε. Κι ανταπαντάει ο παππούς "Με ξέρεις; Αντί να πας να δουλέψεις, καις κάδους κλπ κλπ". "Εγώ δε δουλεύω, πάω σχολείο. Άντε φύγε ρε μαλάκα." Πετάγεται και ένας 30- 40 χρονώ και συμφωνούσε με το τσουτσέκι. Και λέει στο παππού "Τράβα να πληρώσεις το χαράτσι τώρα". Εσύ βρε ηλίθιε τι κάνεις; Εσύ δεν ψηφίζεις τόσα χρόνια; Εσύ, αν δεχτούμε τη παπαριά με τις γενεές, δε φταις καθόλου; Αθώα περιστερά; Τσου ρε ζωντόβολο. Και στο τέλος, αφού απομακρύνθηκε ο παππούς, κάνει το τσουτσέκι "Άντε φύγε μη σε κλέψω τώρα". Αν είναι δυνατόν; Κουφάθηκα να' ούμε. Μπράβο μαλάκα, κάνε επανάσταση καίγοντας κάδους και απειλώντας παππούδες ότι θα τους κλέψεις. Αυτά είναι. ΣΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚΣ ΡΕΕΕΕΕ....


Μικρό- σοκ: Οι μάγκες με τις κουκούλες.
Ρίχνοντας μια ματιά στους τύπους με τις κουκούλες, όταν τις βγάζανε ή βλέποντας ένα μέρος του προσώπου τους, λες: Δε παίζει ρε πούστη μου, πόσο μα πόσο φλώροι παίζει να' ναι. Οι περισσότεροι είναι έτσι. Κάτι τέτοιοι πρέπει να έρθουν για να σε κλέψουν, να τους κοιτάξεις καλά και να γαμηθείς στα γέλια, αφού πρώτα τους πεις "Που πας μωρή πετούγια με τέτοια μούτρα να με κλέψεις; Σπάσε από δω γρήγορα μη σ' αρχίσω στις γρήγορες." Και εύλογα θα αναρωτηθείτε: Καλά, από το πρόσωπο καταλαβαίνεις ποιος είναι φλώρος και ποιος όχι; Και απαντάω. ΝΑΙ τουλάχιστον ΑΡΧΙΚΑ. Μετά βλέποντας τη συμπεριφορά του σιγουρεύεσαι κιόλας. Οι κλέφτες πως νομίζετε διαλέγουν τα θύματά τους; Βέβαια μερικές φορές τρώνε ξύλο γιατί κάποιος ξέρει ξύλο (μνεία) ή είναι μάγκες-μου-σας-το-δηλώνω-νταηλίκι-δε-σηκώνω (κι άλλη μνεία). Αλλά το δεύτερο τον μυρίζεσαι σχετικά εύκολα γιατί καπνίζει πουράκια. Μουαχαχαχαχαχα. Πάντως στανταράκι ότι τις φουλ-φεις και τα μαντίλια δε τα βάζουν για να κρύβουν το πρόσωπό τους, αλλά για να φαίνονται πιο κακοί. ΚΑΙΑΔΑΣ.



4ο σοκ: Τα συνθήματα.Εντάξ'. Απλά έπη. Το τι "η γάτα μου τρελάθηκε με σκύλο ζευγαρώνει, μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι", "Μπάτσοι μουνιά, αφήστε τα παιδιά", "το αίμα κυλάει, εκδίκηση ζητάει", "Αλέξη ζεις, εσύ μας οδηγείς", "Φέρτε λίγη σκόνη, μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι", "του μπάτσου το πιστόλι είναι μαγικό, ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό", "είναι πουτάνες, όλων των μπάτσων οι μάνες" ακούστηκε δε λέγεται. Να τα πάρουμε όμως ένα- ένα. 

Το αίμα κυλάει, εκδίκηση ζητάει: Η εκδίκηση κατά το Νίτσε είναι σημάδι αδυναμίας. Τέλος.

Μπάτσοι μουνιά, αφήστε τα παιδιά: Γιατί σε κρατάνε δεμένο χειροπόδαρα. Στα διάλα.

Είναι πουτάνες, όλων των μπάτσων οι μάνες: Έχεις τεκμήρια;

Αλέξη ζεις, εσύ μας οδηγείς: Δε μπορώ να καταλάβω πως ένα παιδί που η μόνη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα είναι μπροστά από τα Starbucks, έγινε λαϊκός ήρωας, επαναστάτης και αναρχικός. Ρε αφήστε στην ησυχία του το παιδί, που θα στριφογυρνάει στο τάφο του με τη μαλακία που σας δέρνει. Τον κλάψαν οι δικοί του, ο Κορκονέας μπήκε φυλακή και πρέπει να είστε πολύ μαλάκες αν νομίζετε ότι τον τιμάτε έτσι. Αλλά τι λέω, αυτός είναι η αφορμή για να τα κάνετε όλα πουτάνα. Κωλόζωα. Και κάτι άλλο. Ο Αλέξης δεν ζει. Τον κηδέψανε. Και δεν είδα κανά ζόμπι να σας οδηγεί σήμερα.

Φέρτε λίγη σκόνη, μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι και η γάτα μου τρελάθηκε με σκύλο ζευγαρώνει, μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι: Τι σχέση έχει η γάτα σου που είναι ανωμαλιάρα και παρτόλα και παίρνει μέχρι και τους σκύλους με τους μπάτσους ρε βλήμα; Εδώ έπρεπε να προτείνω και εγώ συνθήματα όπως: Μου βιάσατε το πόνυ, μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι, ή Φέρτε στην ΑΕΛ τον Δώνη, μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι. Θα με λέγαν Πωωωω φίλεε γαμάαατοοο. Δηλαδή βρίσκεις μια πρόταση ότι να' ναι, με μόνη προϋπόθεση να τελειώνει σε -ονη και κολλας το ΜΓΔ. Ναιςς.

 Του μπάτσου το πιστόλι είναι μαγικό, ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό: Όπως και τα καλάσνικοφ που σκοτώσαν τους δύο ΔΙ. ΑΣ. Κάντε και μια πορεία γι' αυτούς και βρίστε το σύστημα που τους στέλνει να σκοτωθούν. Τι είπες μπζηλέ; Δε πουλάει τόσο ο θάνατος δύο αστυνομικών; Α κρίμας τότε. Βγάλτε τα τανκς τότε να πατήσουν τα παράσιτα και να υπάρχει κι άλλη αφορμή. ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΤΑΑΑΑΝΚΣ.

5ο σοκ: Μπροστά από την αστυνομία

Βλέποντας κάτι αστυνομικούς αρχίσανε το αρχιδομαγκιλίκι. Κωλοδάχτυλα και είναι πουτάνες, όλων των μπάτσων οι μάνες. Ξηλώνανε οι αρούγκανοι τα μάρμαρα και τα πετούσαν στους αστυνομικούς, εννοείται βέβαια πως η μόνη πρόκληση της αστυνομίας ήταν η απλή παρουσία της, καθώς και μανταρίνια. Κι όλα αυτά στη Δωδεκανήσου ΕΝ ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ. Όποιος είχε το αυτοκίνητό του παρκαρισμένο καλά να πάθει. Βάλανε και εκεί φωτιά σε 2 κάδους και όταν παρατάχθηκε μια διμοιρία των ΜΑΤ, οι λεβέντες μας την κάνανε με ελαφρά για πάνω. Εγώ εκείνη τη στιγμή έφυγα γιατί είμαι έξυπνος και αργότερα είδα και ένα ασθενοφόρο να κατευθύνεται κατά' κει. Ελπίζω μόνο μαλάκες ματατζήδες να ανοίξατε πολλά κεφάλια. Αλλιώς θα σας δείρω εγώ και μετά θα δείρω αυτούς που έπρεπε να δείρετε εσείς. Άιντε.


6ο σοκ: Το Άγιο Όρος.
Εκεί στη Δωδεκανήσου, και ενώ οι βλαμμένοι πετούσαν μανταρίνια, ήρθε μια γιαγιά με το γιο της, ο οποίος, είχε λέει έναν αδερφό με καρκίνο τον είπε ο δε-ξέρω-ποιος, δεξί χέρι του Βαρθολομαίου, να πάει στο Άγιο Όρος και θα τον κάνει καλά ο Θεός. Και τον έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου με ψυχοφάρμακα και δεν τον στέλνουν στο Ιπποκράτειο για θεραπεία και τον κρατάνε εκεί με το ζόρι. Και ο άνθρωπος έλεγε "Ελάτε ρε παιδιά μπροστά από τα δικαστήρια να πιέσουμε μήπως γίνει κάτι, αυτό είναι αυτόφωρο αδίκημα" και παρακαλούσε, η γιαγιά έκλαιγε και τα ζώα προτίμησαν να συνεχίσουν το μανταρινοπόλεμο με τους μπάτσους αντί να προσπαθήσουν να κάνουν ένα καλό σε έναν άνθρωπο. Καθυστέρες. Και επίσης. Καλά ρε λαμόγια ρασοφόροι μπινέδες; Το Θεό δε τον φοβάστε; Τόσο λαμογιά πια; Αλλά πολύ πλάκα θα' χει να γίνει καλά ο άνθρωπος και να πάθετε εσείς καρκίνο. Και μετά να πάρετε το πλατύσκαλο που βγάζει πρώτο καζάνι πίστα και να τσουχτείτε. ΖΩΑ. ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ.

Ο Θεός να τον βοηθήσει τον άνθρωπο.
Για τα ζώα τώρα, τους φύσει δούλους που λέει κι ο Αρίστος (πόσο μα πόσο γαμάτοι ήταν οι Αρχαίοι Έλληνες; Όλα τα είχαν βρει με ίσως καλύτερο αυτό για τους φύσει ελευθέρους και τους φύσει δούλους),  και πως θα απαλλαγούμε από δαύτους κάτι σκέφτηκα. Θα μαντρώσουμε τις πόλεις, θα τους ρίξουμε μέσα σα τα ποντίκια και η φύσει ελεύθεροι θα ζήσουμε στην εξοχή ξεκούραστα, έχοντας τους και εκμεταλλευόμενοι το πλούτο που θα παράγουνε (τι έτσι θα τους αφήναμε, να κάθονται;). Αν τώρα εκεί μέσα γεννηθεί κάποιος φύσει ελεύθερος τον βγάζουμε και τον στέλνουμε στην εξοχή. Ή αλλιώς να φτιάξουμε υπόγειες πόλεις, όπου θα στείλουμε τους στείλουμε να ζήσουν σα τυφλοπόντικες με την ίδια δυνατότητα. Φύσει ελεύθερος γεννημένος στα μπουντρούμια βγαίνει έξω, φύσει δούλος γεννημένος έξω στα μπουντρούμια. Χώρια επιπλέον το πλεονέκτημα ότι εξολοθρεύοντας τους, αδειάζει χώρος και γίνεται ένα καταπληκτικό καταφύγιο για τους βομβαρδισμούς. Τι είπες μπζηλέ; Ποιοι είναι οι φύσει δούλοι; Μα φυσικά αυτοί που δεν είναι για τίποτα άλλο ικανοί από το να γίνονται παράσιτα στη κοινωνία. Επειδή δεν έχουν δυνατότητα να σκέφτονται, αλλά παρ' όλα αυτά έχουν τη δυνατότητα να δρουν, πρέπει αυτοί που σκέφτονται να σκέφτονται και να ελέγχουν τις πράξεις αυτών που δρουν. Αυτά έλεγε ο Αρίστος. Εύγε του. Και ξαφνικά η ιδέα του Μεγάλου Αδελφού, άρχισε να γίνεται πολύ ενδιαφέρουσα...





Κρεντιτς στο Λάζαρο για τη ρήση του Νίτσε

7 σχόλια:

  1. ΟΚ...κατ'αρχήν αυτό το άσπρα γράμματα σε άσπρο φόντο πώς το πέτυχες.
    Δεύτερον, όποιος κοροϊδεύει τον κόσμο με τέτοιον τρόπο αξίζει παραδειγματικό ανασκολοπισμό με κεραία τρόλεϊ στην πλατεία του Αρίστου.
    Τρίτον και μακρύτερον. Αυτά τα όρνια που βγήκαν σήμερα και τα κάναν πουτάνα επειδή πριν τρία χρόνια ένα Αρσακειόπαιδο βαρέθηκε τη ζωή του και πήγε να πουλήσει μαγκιά σε έναν πληρωμένο δολοφόνο, πρέπει να πεθάνουν ή έστω να στειρωθούν. Δεν είναι δυνατόν να αφήνουμε ηλιθιότητα τέτοιου μεγέθους να διαιωνίζεται χωρίς να κάνουμε τίποτα. Γυρνάμε την ανθρωπότητα στο ούγκα μπούγκα και το κυνήγι μαμούθ. Αυτό είναι ανεπίτρεπτο.
    Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1) Πες μου οτι μιλούσες για πριν και ότι τώρα δεν υπάρχει φόντο. Μη ρωτάς πως το πέτυχα, ταλεντ ις ταλεντ.
    2) Μιλας για το παππου, το ζητα, η εμενα που κραζω τις γκομενες;
    3) Ακριβως για να προχωρησει η ανθρωποτητα, θα απομονωσουμε αυτους που την κρατανε πισω και να κοψουν το λαιμο τους. Αλλα εμεις θα πορευθουμε μπροστα με βημα ταχυ. Στειρωση η ανασκολοπισμος του παχεος εντερου ωστε να μετανοησουν θα ηταν οι δικες μου προτασεις. Οταν γινω βασιλιας του γαλαξια, θυμιξε μου να σε κανω συμβουλο μου.
    Γιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To 2 απευθυνόταν στους παπάδες και στο Ανόσιο Όρος. Και τώρα βλέπω ότι έστρωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ασβέ, είσαι φασιστής και ρατσίστας, κλασσικό φερέφωνο του Γεωργιάδη, των SS της Μοσάντ, των αστικοτσιφλικάδων, του Σόρος και της Χρυσής Αυγής. Ντροπή σου, ντροπή σου!!

    Σοβαρά, τώρα...
    ΔΙΔΑΞΕΣ ΗΘΟΣ. Εγώ δεν έγραψα άρθρο αφενός γιατί βαριόμουν και αφετέρου γιατί ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΓΡΑΦΑ. Το παιδί πέθανε και έχουν ξεφτιλίσει τη μνήμη του επί 3ετίας. Ειλικρινά λυπάμαι τη μάνα του που το παιδί της έτυχε να πέσει θύμα ΚΑΙ μετά θάνατον.
    Στο άρθρο ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΠΕΣ. Πραγματικά, ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΠΕΣ. Αλλά έρχονται οι μέρες των πογκρόμ. Οι τίμιοι που σιωπούν δε θα μείνουν για πολύ ακόμη σιωπηλοί και οι σφετεριστές του δικαίου θα φάνε πούτσο. Τα σέβη μου, τιτάνα.

    Υ.Γ: Άμα βγει γαμιόλης Χρυσαυγίτης και αρχίσει τα μπράβο θα επέμβω. ΚΑΙ αυτοί θα έχουν πρώτη θέση στα επικείμενα πογκρόμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χάθηκες ρε Ασβέ ! Νόμιζα πως Ασβός αγάπησε Ασβιά και ξεσάλωνε σε παραλίες στο Maiami.

    Στο θέμα σου τώρα. Μια χαρά και λίγα λες όπως λέει και ο Κεν. Τα πράγματα είναι απλά. Ψάχνουν ευκαιρία οι πάντες για καταστάσεις ούγκα ούγκα. Τα χρόνια περνάνε και αντί να έχουμε εξέλιξη στην ανθρωπότητα έχουμε πισωγυρίσματα γαμώ το κεφάλι μου.

    Εκείνη η γαμημένη η ΕΡΤ-ΕΡΑ γιατί απεργεί 40 ημέρες τώρα ; Θα έχουμε έκπτωση στο τιμολόγιο της ΔΕΗ ;
    Άσχετο αλλά το αναφέρω γιατί μου την έχει δώσει στα νεύρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κενπάτσι ένα έχω να πω... I am da fucking Mossad.
    Πογρόμ εναντίων των χαζών... Δεν ακούγεται άσχημη ιδέα. Ξεκινάω να σχεδιάζω τις υπόγειες πόλεις στο χαρτί ως μέγας αρχιτέκτων και σχεδιάζω τις κινήσεις μου προσεχτικά στη σκακιέρα ώστε να τους βρούμε όλους και να τους πετάξουμε σα τους αρουραίους στα τούνελ.

    Υ.Γ. Πλάκα θα' χει να γίνει μαδομούνι. Αλλά δεν ξέρω αν θα επέμβει.

    Περίνιο. Όντως χάθηκα και γενικώς παραμέλησα τη διαδικτυακή μου ζωή, γιατί έτσι. Όσο για την Ασβιά, μας έφτυσε, αλλά δε πειράζει, αυτή έχασε και τώρα πίνω τσάι τήλιο να ξεχάσω και τρολλάρω στο φουμπου.

    Στο δια ταύτα τώρα. Ο Δαρβίνος έλεγε μαλακίες. Εγώ πιστεύω πως οι χαζοί είναι τσιράκια των ερπετοειδών που γουστάρουν να γυρίσουν τον άνθρωπα στον πίθηκα, γιατί οι ίδιες δεν εξελιχθήκανε και μείνανε άσχημες και οι γκόμενες τους είναι σαύρες στην κυριολεξία. Μας μισούνε και προσπαθούν με κάθε μέσο να μας καταστρέψουν. Μάλιστα κατεβαίνουν πράκτορες σαύρες στις πορείες με μπλουζάκι Τσε. ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ. Με το που ξεκινήσουν τα πογκρόμ εναντίον των χαζών, θα σε χρίσω επί κεφαλής μιας επίλεκτης ομάδας πολεμιστών, που σκοπό θα έχουν να βρουν και να συλλάβουν πάσης φύσεως σαύρα, όπως αυτές που κατεβαίνουν στις πορείες, και να τις εξολοθρεύσουν.

    Έκπτωση θα μπορούσα με σιγουριά να πως πως δε θα έχουμε, αλλά δεν αποκλείω και το ενδεχόμενο να έχουμε έκπτωση στο ρεύμα. Καλά το κάνεις και το αναφέρεις γιατί έτσι.

    Τα σέβη μου και καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εκπτωση στο τιμολογιο δε θα εχουμε*

    ΑπάντησηΔιαγραφή