Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Σορρυ!

Αχ αυτή η λέξη.... Συν+ γιγνώσκω μας κάνουν "συγγνώμη". Δηλώνει μετάνοια. Τόσο απλά... Όλοι την έχουμε ακούσει, λίγοι τη λέμε και ακόμα λιγότεροι την εννοούμε. Επειδή είμαι μεγαλόψυχος, αν είσαι απ' αυτούς που την λένε ακόμα και αν δεν την εννοούν, συνέχισε να διαβάζεις. Αν ανήκεις σ' αυτούς που δεν λένε, κάνε το εξής. Τράβα στη κουζίνα σου, πάρε ένα κοφτερό μαχαίρι και μπήξτο στην κοιλιακή σου χώρα. Και τώρα που απαλλαχτήκαμε από τα βόδια συνεχίζουμε. Σήμερα στο αστικό συνέβη κάτι που με τάραξε. Όπως περίμενα μπροστά στην πόρτα για να κατέβω στην επόμενη της επομένης στάση και ο ιδρώτας έτρεχε στο πρόσωπό μου καθώς ο ήλιος έκαιγε σα πούστης (Μα πως καίει ένας πούστης; Δεν ξέρω) μια κοπέλα, με πολύ καλές σωματικές αναλογίες και και καλούτσικο προσωπάκι, στήθηκε δίπλα μου- λέτε να' θελε τίποτα άλλο- για να κατέβει στην επόμενη στάση. Ο οδηγός άφησε το γκάζι, πάτησε το φρένο και σταμάτησε μπροστά στη στάση. Άνοιξε η πόρτα και οι αποκάτω θέλανε ν'ανέβουν πάνω. Αλλά πρώτα έπρεπε να κατέβουν οι αποπάνω. Πάει λεπόν η εν λόγω κοπελιά να κατέβει και χτυπάει μια άλλη κοπέλα με τον ώμο της. Αλλά μιλάμε για χτύπημα ώμο με βυζοχαράδρα, κάτι που στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι εσκεμμένο και σε περίπτωση που δεν είναι ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ, ναι ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να ζητήσεις συγγνώμη. Αλλά το βόδι συνέχισε το δρόμο του. ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΑΘΕ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΩΛΑ, ΜΩΡΗ ΓΕΛΑΔΑ. ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ ΡΕ ΚΩΛΟΖΩΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ. Το λάθος αυτό της φύσης και του πατέρα της επιβιβάστηκε από γνωστή πλουσιο-γιαπι-δο-γειτονιά της συμπρωτεύουσας. Και επειδή είμαι τύπος που μ' αρέσει να αναλύω συμπεριφορές, θα μπορούσα να πω πως λόγω των περίσσειων κωλόχαρτων που έχει στην τσέπη της και του κλειδώματος στο υπόγειο όταν ήταν δύο χρονών, αλλά πιο πολύ το πρώτο, νομίζει πως μπορεί να υποτιμάει τους υπόλοιπους. Είμαι η βασσίλισσα του κόσμου μου. Ναι μωρή παρτάλω, αλλά τη δικιά σου τη μαλακία την υφίσταται κάποιος άλλος( άλλη στην περίπτωση μας, αλλά είμαι σίγουρος πως έχει κάνει, και θα συνεχίσει να κάνει πολλές από δαύτες, άρα...) στον ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΜΟΜΑΣΤΕ. Οπότε ζήτα και μια συγγνώμη βρε ξόανο, μωρή χαρχάλα, δε κοστίζει και τίποτα. Μάλλον, για να έχουμε μια σφαιρική άποψη δεν κοστίζει τίποτα σε ΕΥΡΑ. Προφανώς κοστίζει σε εγωισμό. Κάτι που η συγκεκριμένη δεν μπορεί να το θίξει γιατί είναι το μόνο που την εμποδίζει να αυτοκτονήσει (Μην ξεχνάτε το κλείδωμα στο υπόγειο.)

Οπότε φολκς, κυριοι, δεσποινιδες, κυριες και μπάι σέξουαλς, άμα σας τύχει τίποτα τέτοιο, ξέρετε τινι τρόπω να πράξετε. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΗΣ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ. Κάντε την να ψαχουλεύει ξυράφια να κόψει τις φλέβες τις. Μπορείτε να της κάνετε μια σύσταση να βγάλει μια άδεια κυκλοφορίας γι' αυτήν τη μούρη, μη την σταματήσουν και φάει πρόστιμο, ή να ρωτήσετε (ρητορικά πάντα) αν ζει σε σπηλιά, κάτι που θα θίξει την ανατροφή της τέλος πάντων, την οποία έχει και πιο ψηλά από τη μύτη της, την οποία μύτη την έχει πιο ψηλά και από τον ίδιο Θεό, ή να τηνε πείτε ότι έχει κυτταρίτιδα και, και, και... Ξέρετε εσείς. Κάντε με περήφανο. Κάντε την να αυτοκτονήσει. Βάλτε και εσείς το λιθαράκι σας στο να καθαρίσει ο κόσμος από την κόπρο του Αυγείου. Θα νιώσετε μια υπερηφάνεια που ανώτερή της είναι μονάχα η εθνική.

Πάντως η συγκεκριμένη για να είμεθα και αντικειμενικοί, ενώ ήταν πραγματικό ζώον, απ' αυτά που πετυχαίνεις σε στάνη, ήταν καλό μ...σένσορντ...ουνάκι. Αλλά και πάλι, και τέτοια ακόμα να σας πετύχει μέικ χερ πσοφ εντ ροτ. Η ηδονή που θα πάρετε από την αυτοκτονία της, θα είναι ασυγκρίτως καλύτερη και απ'αυτήν που θα σας προσφέρει μια νύχτα μαζί της, μετά από στρείδια, σοκολάτα, κεράσια και για επιδόρπιο γιαούρτι με μέλι και καρύδια.

Άντε ετοιμοθάνατα κουνάβια και ετοιμοθάνατοι ασβοί. Ξεχυθείτε στους δρόμους. Πάρτε και το χάρο παγανιά μαζί σας, θα σας χρειαστεί ούτως ή άλλως, και πείστε τις καριόλες να αυτοκτονήσουν. Διοργανώστε διαγωνισμούς με τις περισσότερες αυτοκτονίες που θα επιτύχει κάποιος σε τρεις ώρες.
Κάντε το και θα με θυμηθείτε.

Καληνύχτα....


1 σχόλιο:

  1. καθαρίσει ο κόσμος από την κόπρο του Αυγείου.
    tha sto klepsw. epneusmeno
    adahs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή