Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ

ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ.


Πως το 'παθα θα πείτε. Υπάρχουν πολλοί λόγοι, αλλά μία αφορμή. ΤΑ ΤΣΑΠΟΥΡΑ. Δε θα σας προϊδεάσω για το τι ακολουθεί, έτσι γιατί θα' ναι πολύ ωραίο να είναι καμιά παπάρα τύπου κυνόδοντα και να χάσετε κανά δεκάλεπτο από τη ζωή σας. Είμαι κακούλης, αλλά τι να κάνουμε... Δεν αλλάζει. Δυστυχώς για 'σας, ευτυχώς για μένα. Ας μη φλυαρώ άλλο, όμως. Προσδεθείτε και φύγαμεν.


Καθώς έφευγα από το γυμναστήριο (γιατί πως να το κάνουμε, μπορεί να είμαι 1,97 κούκλος, μελαχρινός, πρασινομάτης, αλλά το καλογυμνασμένος δεν έρχεται μόνο του) μαζί με ένα φιλαράκι, και προχωράμε, κοντέψαμε στη γωνία να συγκρουστούμε με δύο κοπέλες λόγω περιορισμένου οπτικού πεδίου. Ήταν πολύ όμορφες, και πολύ μου αρέσαν, και η μικρότερη απόδοση πάει στο "με γουστάρανε". Α ναι. Μας ζητήσανε συγγνώμη. Η μεγαλύτερη απόδοση πάει στο ότι ζητήσανε συγγνώμη από ευγένεια, αλλά γουατ δε χελλ, όμορφες κοπέλες ζητήσανε συγγνώμη χωρίς καν να πέσουν πάνω μας;;; Εάν τους άρεσα και ζητήσανε συγγνώμη, ευχαρίστως θα τσιμπήδαγα, αν ζητήσανε συγγνώμη από ευγένεια ευχαρίστως θα τσιμπαντρευόμουνα. Και τις δύο. Γιατί κάτι που εκτιμώ πραγματικά στους ανθρώπους, και δη στα όμορφα θηλυκά, είναι η ευγένεια, και κάτι που απεχθάνομαι στους πάντες το ίδιο, είναι η αγένεια. Και εγώ γίνομαι πολλές φορές αγενείς με τους φίλους, αλλά φορ κραιστσεικ ρε κωλόζωα, όταν σας λέω να μου λέτε όταν λέω κάτι που σας ενοχλεί δε το λέω για τα μάτια. Πείτε "Ναι δε μου αρέσει που λες ότι θα παντρευτείς τη τρίτη ξαδέρφη μου και θα σε κάνω σόι μου και επίσης δε μου αρέσει που περιγράφεις το τρόπο που θα κάνετε παιδιά." ΜΙΛΗΣΤΕ ΚΩΛΟΖΩΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. Δε πιστεύω να παρεξηγηθήκατε, ξέρετε ότι κατά βάθος, ίσα με 10 χιλιόμετρα, σας αγαπάω πολύ.








Συνεχίζω. Σύμφωνα με νέες στατιστικές έρευνες, πρέπει να εφαρμόσουμε πρόγραμμα. Από τα 25 μέχρι τα 35 θα δουλεύει ο άνθρωπος, κι αν δεν έχει πεθάνει μέχρι τα 60, ευθανασία. Γιατί γίνεται περίεργος. Και αγενής. Και μου τη σπάει. Στο λεωφορείο τώρα ( το ελικόφτερο είχε χαλάσει) να είμαι με δυο φιλαράκια και να λέμε ξέρω γω "Ρε μαλάκα μπλα μπλα μπλα.." "Ναι ρε μαλάκα μπλα μπλα μπλα" και μια, γιαγιά τελείως δεν ήτανε, "Τς Τς δε σέβονται τίποτα." Σε εσένα μιλάμε μωρή; Τι μας πρήζεις την ηβική περιοχή; Είδατε ε, πόσο εξευγενισμένα το είπα, ε ε, το είδατε; Και λίγο πριν κατέβει, "Ρε παιδιά μας ζαλίσατε, θα κατεβείτε να τα πείτε, σταματήστε τώρα." Ωραία. Πες τον οδηγό να μη φρενάρει και να μην κάνει χριτς χριτς το δισκόφρενο. Και αυτόν που παθαίνει κρίση άσθματος να σταματήσει να αναπνέει. Και τους εργάτες στην οικοδομή να μην κάνουν θόρυβο.




Η ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΒΑΛΕ ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ Η ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΑΞΙ ΜΩΡΗ


Το λεωφορείο είναι το μέσο για τη πλέμπα. Για τους παρακατιανούς. Για μας τους βάρβαρους. Εφ' όσον πληρώνω εισητήριο, έχω το δικαίωμα να μιλάω, όχι να φωνάζω, ούτε να βγάλω το ΠΡΙΝΣ/ΜΑΡΛΜΠΟΡΟ/ΓΚΟΛΙΣΕ/ΓΟΥΙΝΣΤΟΝ/ΚΑΡΕΛΙΑ/ΑΣΣΟ/ΜΟΥΡΑΤΙ/ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟ και ΝΤΑΒΙΝΤΟΦ που θέλουνε να αποκαλούνται και τσιγάρα, να τα ανάψω και να φυσάω το καπνό στη μούρη σου μέσα στο λεωφορείο (ΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΥ ΡΩΤΟΥΣΕΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΦΕΙΣΠΑΛΜ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΦΑΚΙΝΓΚ Χ ΦΑΚΙΝΓΚ Ι. ΦΙΛΟΣ ΦΙΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΦΡΙΛΑ ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΔΕΙΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΩ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΑΦΟ ΑΦΟΥ ΣΕ ΚΑΨΩ ΠΡΩΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΠΝΕΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΙΑΡΙΚΟ ΦΙΛΙΠΠΟ ΜΟΡΡΙΣ. ΕΝΤ ΟΦ ΧΕΙΤΡΙΝΤ ΜΕΣΑΝΤΖ), αλλά γκες γουάτ. Μπορώ να ανταλλάξω και μια κουβέντα με το φιλαράκι μου, γιατί σέβομαι την ανθρώπινη μου φύση, και είμαι κοινωνικός και μόνο επί χούντας απαγορευόταν να μιλήσεις. ΓΚΕ ΓΚΕ; Θα πας σπίτι σου και κάτσε κοιμήσου μέχρι την Δευτέρα (Όχι Παρουσία) και μη μας τα ζαλίζεις.



Και ένα άλλο, στη παραλία αυτή τη φορά. Επειδή εμείς είμαστε μάγκες και λοκατζήδες ξυπνήσαμε να πάμε νωρίς νωρίς. Και βρήκαμε ξαπλώστρες εκεί που σκάει το κύμα. Έρχεται μια βάβω και ακολουθεί ο παρακάτος ο διάλογος μεταξύ εμού και του απολιθώματος.


- Σηκωθείτε, να κάτσω εγώ γιατί περιμένω τρεις φίλες μου και θέλουμε να μιλάμε
-Μα κυρία μου, (είδατε πόσο ευγενικός είμαι ο πούστης;), έχει και από δεξιά σας ξαπλώστρες και ομπρέλα.
-Όχι εγώ θέλω εδώ, έχω κάνει κράτηση.
-Μα η κοπέλα δε μας είπε τίποτα, και ούτε είχε τίποτα που να σηματοδοτεί κράτηση. Άμα θέλετε κιόλας να σας μετακινήσω μια ξαπλώστρα, δε μου είναι δύσκολο, να κάτσετε και εσείς και οι φίλες σας.
-Όχι, έχω κάνει κράτηση.
-Μα σας παρακαλώ τώρα, μη ζητάτε παράλογα πράγματα.
-Α, εσύ πολύ με εκνευρίζεις.
Περνώντας η σερβιτόρα
-Πες τους, πες τους, δεν έχω κάνει κράτηση;
Σερβιτόρα:- Έλα λίγο να σου πω
-Ορίστε;
-Σήκω γιατί αυτή είναι.... (Τρελή προφανώς εννοούσε)


Με τα πολλά σηκωθήκαμε και μετακινηθήκαμε εμείς.


Με το τρία όλοι μαζί


1


2


3

ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ




Είχα σκοπό να πω εδώ όσα δεν είπα εκεί. Αλλά δε θα το κάνω. Και ξέρετε γιατί; Γιατί θα επιδιώξω να ξανατύχει το σκηνικό και θα ακολουθήσει ο εξής διάλογος:




-Σηκωθείτε, είναι κρατημένες.
-Δε μπορεί, εμείς έχουμε κάνει κράτηση πριν από ένα μήνα.
-Κοροϊδεύεις, ανάγωγε;
-Θα σας στεναχωρήσω, αλλά δυστυχώς μιλάω σοβαρότατα.
-ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ; (με υφάκι)
-Αφού ρωτάτε ευθέως, θα σας απαντήσω ευθέως... ΟΧΙ




Και μετά δε ξέρω τι θα γίνει, ή θα αρχίσει να παραληρεί, ή θα βγάλει τη σαγιονάρα, αλλά στο τέλος, ότι και να κάνει τα τρία μου θα πάρει.


Εν συνεχεία, πάλι η ίδια πατσουρόγρια προκάλεσε οίδημα (μη ρωτάτε, ξέρετε που) σε μια οικογένεια. Ήταν το πιτσιρίκι και έπαιζε με τα κουβαδάκια και με τα φτυαράκια, και με ύφος αυταρχικό γυρνάει και λέει στους γονείς.


-Μαζεύτε το μικρό γιατί με ενοχλεί.


Το οποίο θα μπορούσε και να' ναι...


-Μαζεύτε το σκυλί σας γιατί με ενοχλεί.


Έπρεπε να πάρω τα φτυαράκια του μικρού και να τη θάψω κάτω από τη ξαπλώστρα. ΝΕΞΤ ΤΑΙΜ






Επισης Τσεκ Αουτ.
http://meatabolitiongreece.blogspot.com/
ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΡΕΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΟΥΛΙΑ, ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΚΡΕΑΣ.


Τι λες μωρή αυτάρεσκη χαμούρα; Τα πιστεύετε αυτά που λέτε; Σας κλειδώνανε μικρούς στο πατάρι; Τι αρχιδιές είναι αυτές;
Ξες όμως κάτι; Άμα εμείς δε τρώγαμε τα γίδια και τα πρόβατα και τα μοσχάρια καλή ώρα σαν κι εσένα, αυτά τα είδη θα είχαν εξαφανιστεί. Θα τα τρώγανε οι λύκοι και πάπαλα. Καπούτ. Φινίτο. Ο μόνος λόγος που συνεχίζουν να υπάρχουν είναι η εκτροφή τους. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;


Θα σε ρωτήσω τώρα κάτι; Τα φυτά αντιδρούν στο φως, έτσι δεν είναι. Στρέφονται προς το μέρος που έχει περισσότερο φως, έτσι δεν είναι; Άρα τα φυτά αντιδρούν στο ερέθισμα του φωτός. Άρα τα φυτά έχουν νευρικό σύστημα. ΑΡΑ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΟΥΡΑ ΤΑ ΦΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΕΕΕ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΟΒΕΙΣ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ. Όταν λοιπόν εσύ τα ακρωτηριάζεις για να πάρεις τα φύλλα, τους βολβούς και τις ρίζες, ΠΟΝΑΝΕ. Το να μην τρως κρέας επειδή δε σου αρέσει να το καταλάβω. Επειδή σου πέφτει βαρύ στο στομάχι επίσης. Αλλά όταν πας να μου επιβάλεις φασιστικά τέτοιες μαλακίες ολκής, επειδή τα προβατάκια είναι γλυκούλια και πονάνε, και τα φυτά κατά το αμοιβαδοειδές μυαλό σου δε πονάνε, έχω σκεφτεί σε ένα πικο-σέκοντ χιλίους και έναν τρόπους να σε δείρω.


Αυτά από μένα για σήμερα, είχα κι άλλα να σας πω αλλά βαριέμαι. Θα σας τα πω άλλη φορά. Μέχρι τότε έρρωσθε και ευδαιμονείτε.


Σε μια φίλη πολυαγαπημένη εύχομαι καλά να περνάει εκεί που βρίσκεται.


Σε δυο αρχίδια εύχομαι να βγάλουν πιτυρίδα στα νύχια και καρκίνο στα μαλλιά.


Σε ένα αρχίδι έχω να πω είσαι για ξύλο και ευχαριστώ που σκούπισες τα γυαλιά, γιατί στην κατάσταση που ήμουν οι πιο πολύπλοκες διεργασίες που μπορούσε να εκτελέσει ο καμένος εγκέφαλός μου ήταν εξέμεση του τσίπουρου, δυο βήματα κι αυτά τρεκλίζοντας και το χαρακτηριστικό ΓΝΤΟΥΠ που έκανα καθώς έπεφτα στο κρεβάτι. Να με προσέχεις μωρή σαλούφα, σαν πιο ώριμος που είσαι και να μη με αφήνεις να εκπίπτω σε τέτοιες αξιολύπητες και αθλΊες καταστάσεις.


Στην άλλη τη σερβιέτα (καταλάβατε τη φτου-κακα λέξη) που με παρασύρει, είσαι για τον πέοντα του λέοντα και επίσης οι καθολικές εκκλησίες είναι σα κλαμπάκια. Οι ορθόδοξες είναι απείρως καλύτερες.


Στη γερμανίδα που είδα σήμερα θέλω να πω, πως ήταν πολύ όμορφη, ήταν σαν άγγελος στην εκκλησία, και πολύ μου άρεσε. Κρίμα που δεν ήρθες για τσάπουρα, και επέλεξες να πας για γύρο. Θα κάναμε πολύ καλή παρέα.


ΥΟ

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Οι αναζητήσεις σας. Το νουμερο 2

κτηνοβασίες
2 άτομα ψάχνανε για να δουν πως μπορείς να γαμήσεις ένα δελφίνι.
Μόνο για 'σας από μένα με αγάπη.
http://www.sexwork.com/family/dolphins1.html
Α και το πρώτο της τζούλιας επίσης.

πωσ αποφεύγω τον ασβο στο
Στο κρεβάτι; Στο χωράφι; Στο καναπέ; Στο τραπέζι; Στο πάτωμα; Δεν τον αποφεύγεις. Λιβ γουιθ ιτ.

κραξιμο ασβοσ
Θες να κράξεις τον ασβό; Μήπως είναι και ψόφιος; Τότε άσε κόμμεντ.

παγίδα για ασβό
Δεν μπορώ να βοηθήσω. Σορρυ.

αμερικαν τινειτζερ
Μαλακία. Διάβασε καλύτερα τον καζαμία.

πως τελειωνει το αμερικαν τινειτζερ
Πεθαίνουν όλοι.

Τις επόμενες μέρες ακολουθεί άρθρο με κράξιμο γιαγιάδων, αλλά για πρώτη φορά (και πολύ πιθανόν τελευταία) θα περιέχει και έπαινο. Μοναδικέ αναγνώστη μου, εφοδιάσου ασπιρίνες, μορφίνες, ηρωίνες, σοκολάτες, παγωτά, πατατάκια και μπύρες και κοκα-κόλες γιατί μετά από δαύτο θα πέσεις σε κώμα.

Ασβός Άουτ
Υ.Γ. Προς θήλυ που δεν έχω συναντήσει ακόμα, αλλά θα το συναντήσω σύντομα σύμφωνα με τον Χορταρέα. Άμα σε δω, θα σε απαγάγω και κατ' ευθείαν στης εκκλησιάς τη πόρτα...

Αφιερομένο σε σένα



Σημείωση: Παρατηρήσατε τις τρεις διαδοχικές λέξεις με πρώτο συνθετικό το συν στο υστερόγραφο;

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Γαμεύσω σας...

Κατ' αρχάς γαμώ τη τιβι. Ναι εντάξει θα με πείτε, στα αρχίδια μας κιόλας.. Είδατε μια καινούρια αμερικανιά που βάζει γνωστό κανάλι που αρχίζει από αντ και τελειώνει σε ένα, γνωστού μεγαλοεπιχειρηματία που είναι και κριτής στο ντανσινγκ γουίθ δε παπάρς.. ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΤΙΝΕΙΤΖΕΡ... Έ... ΆΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ... Το στόρυ έχει ως εξής: Έχουμε μια ηρωίδα, μυξοπαρθένα, που γαμιέται πρώτη φορά με τον ήρωα και γκαστρώνεται. Αυτό. Α, και επίσης είναι 16 χρονών. Πώς είπατε;; Ναι, 16 χρονών. Ότι γίνεται ή πρέπει να γίνεται. Φυσιολογικά πράματα. Γαμώ τη ποτάνα σας, μαλακιστήρια. Που πάτε να περάσετε τέτοια μηνύματα. Που να βγάλεται καρκίνο στο παχύ έντερο, και να κάνει μετάσταση στους όρχεις, κλαπαρχίδηδες. Και φυσικά, ο μπαμπάς του μούλικου θα το αναγνωρίσει, ναι αλήθεια λέω. Και θα πιάσει και δουλειά να συντηρήσει την οικογένειά του. ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΑΣ;

ΣΟΣ

ΚΟΡΙΤΣΑ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΖΑ ΤΟΥΣ. ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ, ΓΙΑΤΙ Η ΘΑ ΤΟ ΦΟΡΤΩΘΗΤΕ ΜΟΝΕΣ ΣΑΣ ΤΟ ΜΟΥΛΙΚΟ, Η ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΤΡΩΣΗ.

Θυμήθηκα και την άλλη τη πόπη, την αλεξανδράτου, που κακό ψόφο να' χει. Βγήκε και είπε ότι οποιαδήποτε θα γαμιόταν στη κάμερα για τα λευτά. ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΕΤΣΙ; Ότι πρέπει για τα τρυφερά μυαλουδάκια των ηλικιών 12-99. Η οποία δεν κάνει ούτε για ποτάνα, σημειοτέον. Εκτός το ότι βέλαζε σα κατσίκα στο πρώτο, και νόμιζα πως έβλεπα κτηνοβασίες, στο δεύτερο φαινόντουσαν μέχρι και οι ουλές της σιλικόνης στο κώλο. Το σκύλο μου να' βαζα να γαμίσει το καναρίνι μου, ποιοτικότερο αποτέλεσμα θα είχαμε. ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ.

Και θυμήθηκα την άλλη μαλακία, το νεξτ μποτομ μοντελ. Τι μαλακία και τούτη. Οι γκόμενες ελεεινές και τρισάθλιες. Αφού απορούσα, που τις βρήκανε όλες μαζί. Η μία χειρότερη από την άλλη. ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ. Δηλαδή πραγματικά, τι στον πούτσο θέλανε να μας δείξουνε; Ποιο τέρας περπατάει με μεγαλύτερη χάρη; Δυο - τρεις φορές τη βδομάδα να βγεις, απογευματάκι ή βραδάκι, θα δεις κάτι θεές που είναι σαν έκπτωτοι άγγελοι. Πόσο μάλλον αν είσαι ο ασβός και σου την πέφτουν κιόλας. Και αφού γυρίσεις σπίτι, βλέπεις τα εκτρώματα και σου χαλάν την αισθητική. Σοβαρά τώρα όμως, διαλέξανε τις πιο άσχημες. Ενώ το 90% των θυλέων που βρίσκονται σε ακτίνα 20 μέτρων από μένα, είναι τουλάχιστον 10 φορές καλύτερες από τη καλύτερη τους. Πόσο μάλλον αν είσαι τυχερός, όπως εγώ, και δεις πραγματικά ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ κοπέλες, που η πρώτη σου σκέψη ΔΕΝ, επαναλαμβάνω, ΔΕΝ είναι να τις βάλεις κάτω και να τις αλλάξεις τα πετρέλαια. Πέτυχα 2 τέτοιες τις προάλλες. Ναι το ξέρω, είμαι πολύ τυχερός. Μία στα γοοδυς και άλλη μία στο λεωφορείο. Αλλά ξεφεύγω. Και σε κάποια φάση να ρωτάει η καγιά ένα μπάζο για τον τάδε σχεδιαστή μόδας. - Ε;;; Δεν ξέρω. - ΤΙ:::: Δεν ξέρεις μπλαμπλαμπλα;; Λες και έδινε πανελλήνιες. Δηλαδή πρέπει να ξέρουν διάφορους μαλάκες, οι οποίοι σχεδιάζουν κάτι ρετάλια, πανάκριβα, και τα οποία αποκλείεται να τα φορέσει λογικός άνθρωπος. Αλλά και πάλι. Τζάμπα τα ζορίζετε τα κορίτσια. Μάθετέ τα να σνιφάρουν κόκα, να γαμιούνται σα τα σκυλιά με αμφιφυλόφιλους σχεδιαστές μόδας και αυτά. Σάμπως στη πασαρέλα θα βγουν να μιλήσουν; Τα ρούχα εκτρώματα απλώς θα φορέσουν και θα κάνουν μερικά βήματα. Εγώ προσωπικά δεν θα καθόμουν να διαβάσω περιοδικό μόδας, ακόμα και αν η ζωή μου εξαρτιόταν από αυτό. Είναι σαν να κάθεσαι να μαθαίνεις για τις σχέσεις που συνδέουν τους χαρακτήρες της Marvel, και κανένας να μη θέλει να σ' ακούσει. ΚΑΙΑΔΑΣ.

Και επίσης γαμώ τους κωλόμπατσους, που επειδή ήταν τα παιδιά της σφαλιάρας στο σχολείο, τους δώσανε ένα γκλομπ και το παίζουνε ΓΑΜΑΩ και ΣΠΕΡΝΩ. Παλιομουνόπανα δείρτε το πατέρα σας, κωλοκαθυστερημένοι, τετραπληγικοί μαλάκες. Που να σας πιάσουνε πακιστανοί και να σας βιάσουνε. Και γαμώ επίσης και τους ACAB. Ναι παλιοκαθυστερημένοι και εσάς. Γαμώ το μυαλό αμοιβάδας που έχετε, σφάλματα του πατέρα σας. Και άντε. Να δεχτώ ότι κάποιοι τα παίρνουν για να σπάνε. Οι άλλοι που παίρνουν τα αρχίδια μας; Κωλόζωα του κερατά. Κάψτε τους. Που έχουν αναγάγει τους μπάτσους στον ανώτερο εχθρό. Βρε εφταμηνίτικα κωλοβακτηρίδια. ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΝ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ. Σκατοκέφαλα γομάρια. Που νομίζετε ότι κάτι κάνετε. Και δεν φτάνει αυτό, αλλά έχουν αναγάγει και το μπάφο σε υπέρτατο αγαθό. ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΠΟΔΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΧΕ ΓΛΑΣΤΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΑΛΩΝΙ ΤΗΣ. Δεν κάνετε τίποτα σπουδαίο. Θες να κάνεις μπάφο, και να κάψεις και τα ελάχιστα εγκεφαλικά κύτταρα που σου έχουν απομείνει λόγω ξύλου, αλκοόλ και κληρονομικότητας, κάνε, αλλά μη μας τα κάνεις τσουρέκια ότι είσα μάγκας και badass και ο "γαμάω". Κάνε για την πάρτη σου. Όχι για να το παίξεις αλάνι στους άλλους τους πρεζάκηδες που τους χάιδευε ο παππούς τους. Και κάτι άλλο. Πριν 40 χρόνια δίνανε στα μωρά αφιόνι, κάνναβη, όπως στο πέοντα θες πεσ' το, στα μωρά, τα οποία παίρνανε στα χωράφια, για να μην κλαίνε. Άρα μάλλον ο πατέρας ή ο παππούς σου προλάβανε να γνωρίσουν το χασίς, καμιά δεκαριά χρόνια πριν εσύ ακούσεις τη λέξη. Μαλακογέννημα. ΨΟΦΑ ΤΩΡΑ.

Και τους ψευτοπροοδευτικούς, που μας το παίζουν άθεοι και "απεξαρτημένοι" από το "όπιο του λαού". Όχι μαλάκα. Δεν ξύπνησες μια μέρα και είπες "έφτασα συνειδητά σ' αυτήν την απόφαση". ΣΤΟ ΕΠΙΒΑΛΑΝΕ. Και ξύπνα. Θρησκεία δεν είναι μόνο όταν σου λέω εγώ για το Δωδεκάθεο ή το Ισλάμ, αλλά και όταν εσύ μου μιλάς για Μαρξισμό, από τον οποίο όποιος παρρεκλίνει πιστεύεις πως είναι προδότης και του χρειάζεται λαιμητόμος. Είσαι το ίδιο καθοδηγούμενος με τους υπολοίπους. Ανήκεις σε διαφορετική μάζα απλώς. ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΖΑ. ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ. Είσαι το ίδιο κοιμισμένο μοσχάρι με μας τους "όπιον πίνοντας". Και εξάλλου το όπιο είναι ωραίο. Δε κατάλαβα. Γιατί να το κόψουμε. Που σε μια συζήτηση πετάτε αποσμάσματα από τα βιβλία, επικαλούμενοι την αυθεντία. Γκες σάμθινγκ όμως. Η επίκληση στην αυθεντία λειτουργεί μόνο όταν ο δέκτης δέχεται το συγκεκριμένο πρόσωπο ως αυθεντία. Άρα σταμάτα να παπαγαλίζεις και έλα μετεξεταστέος το Σεπτέμβρη.

Μαλάκα Άλεξ, απλά, άντε και γαμήσου μαλακογιέ, με χάλασες το ρολόι. Αν σε πετύχω θα σε δείρω. ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΔΕΙΞΩ ΕΛΕΟΣ.

Καληνύχτα σε όλους. Θα τα πούμε του χρόνου.